Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1972 από τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ με σκοπό την κατασκευή και εμπορία ειδών κιγκαλερίας. Η προσεκτική επιλογή των πρώτων υλών, καθώς και οι άριστες διαπροσωπικές σχέσεις και σχέσεις εμπιστοσύνης που χτίζουμε με τους προμηθευτές μας, μάς επιτρέπουν να επιτυγχάνουμε άριστης ποιότητας υλικά σε καλές τιμές που αντανακλώνται στο τελικό προϊόν. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργήθηκε ένα ισχυρό και μόνιμο πελατολόγιο με το οποίο συνεργαζόμαστε μέχρι και σήμερα.
Έχοντας πάντα ως βασικό μας άξονα τα προϊόντα με τα οποία ξεκίνησε η λειτουργία της εταιρείας μας, δηλαδή το μασκουλάκι επίπλων και τα μάσκουλα που συγκρατούν τα ξύλινα πατζούρια, διευρύναμε σταδιακά την γκάμα των προϊόντων μας με την κατασκευή νέων και καλαίσθητων μεταλλικών αντικειμένων τα οποία μπορούν να ομορφύνουν ένα σπίτι, σύμφωνα πάντοτε με τις αισθητικές και οικονομικές ανάγκες και τάσεις της εκάστοτε εποχής.
Εάν περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας μας μπορείτε να δείτε ορισμένα από τα προϊόντα μας. Φυσικά, τα περισσότερα από αυτά μπορούν, κατόπιν συνεννοήσεως, να προσαρμοσθούν στις δικές σας ανάγκες, απαιτήσεις και γούστο.
Στόχος μας είναι η εξυπηρέτηση και η ικανοποίηση του πελάτη.
 
Καλή περιήγηση!

Διεύθυνση

Πόντου 22 - Ταύρος

Αθήνα

 

Τηλ. Επικοινωνίας

210.3473788 - 210.3413108

Fax:

210.3422820

Email

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ωράριο λειτουργίας Δευτέρα-Παρασκευή 08:00 - 15:00